Ronaldo nije ozbiljnije povredjen

Izvor: Beta, 27.Feb.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo nije ozbiljnije povredjen

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo nije ozbiljno povredio levi skočni zglob, ali je njegov nastup u predstojećoj utakmici protiv Napolija neizvestan.Kako je danas saopštio Juventus, Ronaldo je odvojeno trenirao od ostatka ekipe, a Portugalac će i sutra biti podvrgnut pregledima.Ronaldo se povredio u nedelju tokom utakmice sa Bolonjom, kada je dobio udarac u zglob.Još nije poznato koliko će odsustvovati sa terena, a to je veliki udarac za ekipu Masimilijana Alegrija koja ulazi u period teških utakmica. Šampion Italije u nedelju igra protiv drugoplasiranog Napolija u prvenstvu, dok je 12. marta na programu revanš utakmica osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.U prvoj utakmici Atletiko je u Madridu pobedio sa 2:0.Ronaldo je letos iz Real Madrida prešao u Juventus, za koji je odigrao 34 utakmice i postigao 21 gol, od kojih 19 u Seriji A.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRE VESTI ZA JUVENTUS: Ronaldo nije teško povređen, ali ne igra protiv Napolija

Izvor: Kurir, 27.Feb.2019

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo nije ozbiljno povredio levi skočni zglob, ali je njegov nastup u predstojećoj utakmici protiv Napolija neizvestan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.