Ronaldo: Nisam opsednut nagradama

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Nisam opsednut nagradama

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo imao je još jednu odličnu godinu, u kojoj, doduše, nije osvojio "Zlatnu loptu".

Portugalac, koji je letos iz Reala prešao u redove Juventusa, odlično igra i u dresu šampiona Italije, ali ističe da nije zainteresovan za individuealna priznanja.

"Nisam opsednut tim individualnim nagradama. Za mene je najvažnije da osvajam pehare sa svojim timom. Sve ostalo dolazi kao normalna posledica kolektivnog uspeha", rekao je Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u intervjuu za list "Rekord".

Iako je navijače širom sveta proteklih sezona navikao da obara brojne rekorde kada je reč o golovima, kaže da kad igra uoššte ne razmišlja o tome.

"Kad sam na terenu ne mislim o rekordima i brojkama. Sada je jako teško pobeđivati, tako da sam svestan toga da moram naporno da radim kako bih ostao na vrhu, u top formi", dodao je Ronaldo.

On je sa porodicom trenutno u Dubaiju gde ga očekuje dodela priznanja "Global Soker", gde je nominovan za igrača godine, zajedno sa Kilijanom Mbapeom i Antoanom Grizmanom.

Ronaldo ima veliku želju da ponovo osvoji veliki trofej UEFA, ali ovog puta sa Juventusom.

"Sjajno je kada osvojite pehar Lige šampiona. To me svakako čini srećnim. Ako se to ponovo ne dogodi, neće biti smak sveta", kaže golgeter Stare Dame, koji je najavio i da će u 2019. biti na raspolaganju selektoru Portugala za kvalifikacije za Evro 2020.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nisam opsednut nagradama"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo imao je još jednu odličnu godinu, u kojoj, doduše, nije osvojio "Zlatnu loptu"...Portugalac, koji je letos iz Reala prešao u redove Juventusa, odlično igra i u dresu šampiona Italije, ali ističe da nije zainteresovan za individuealna priznanja...- Nisam opsednut...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.