Ronaldo: Jedan je Ronaldo

Izvor: Mondo, 10.Dec.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Jedan je Ronaldo

Bivši brazilski as hvalio imenjaka iz Reala, istakavši ga kao glavnog kandidata za Zlatnu loptu.

Pričalo se da "pravi Ronaldo" ili Zuba, odnosno Luis Nazario de Lima ne gotivi Kristijana Ronalda. Šta stvarno Brazilac misli o Portugalcu malo ko zna, ali ono što je fakat da bivši as smatra da je fudbaler Reala trenutno najbolji na svetu.

"Kristijano je najbolji napadač na svetu. Brojke koje postiže su neverovatne i nezamislive u poređenju sa onima u moje vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Veoma dobro kombinuje tehnički kvalitet sa fizičkom snagom. Mislim da je svima jasno da će ponovo osvojiti Zlatnu loptu", rekao je Ronaldo za Real TV.

Osim zvezde Real Madrida ove godine u kombinaciji za prestižnu nagradu, koju dodeljuju FIFA i francuski časopis "Frans fudbal", konkurišu i Lionel Mesi iz Barselone i golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer.

Mesi je do sada osvajao tri puta Zlatnu loptu u nizu, dok je Kristijano Ronaldo nagrađen prvi put prošle godine.

Ceremonija proglašenja pobednika biće obavljena 12. januara 2015. godine u Cirihu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.