Ronaldinjo: Milan mi je sve

Izvor: B92, 04.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo: "Milan mi je sve"

Brazilac Ronaldinjo izjavio je da se raduje drugom delu sezone sa Milanom, i da je izuzetno zadovoljan u dresu novog tima.

"Za sada je samo važno da dobro igramo u UEFA Kupu, i da se na kraju sezone plasiramo u Ligu šampiona. Najvažnija nam je dobra priprema, jer moramo da budemo spremni, pošto nam fali nekoliko bitnih igrača", rekao je Ronaldinjo. Brazilac smatra i da razlika od devet bodova između Milana i vodećeg Intera nije nedostižna. "Već sledeće nedelje imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << težak meč protiv Rome, i moramo da pobeđujemo."

"Stići Inter neće biti lako, ali mi smo tim koji mora da očekuje pobedu u svakom meču. Imamo dobru šansu da učinimo da 2009. bude sjajna godina za klub".

Ronaldinjo je siguran i da se nalazi u dobroj kondiciji, i dodao je da je uspeh kluba njegova najveća radost.

"Svaki dan sam sve bolji, što je slučaj i sa mojim saigračima. Ne razmišljam o Zlatnoj lopti, samo mislim na Milan. Pohvale pojedincu stižu samo kada je tim stabilan, i postiže rezultate. Ne razmišljam o tome gde bih mogao da završim karijeru, ali sebe sada ne mogu da vidim ni u jednom drugom timu. Presrećan sam ovde", zaključio je Ronaldinjo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.