Remi Orlića protiv Jermena

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi ''Orlića'' protiv Jermena

Posle uspeha u prvom meču i naše pobede (4:1), revanš duel dve reprezentacije završen remijem.

Druga prijateljska utakmica mlađih omladinskih selekcija Jermenije i Srbije (igrači do 18 godina), završena je u Jerevanu bez pobednika - 1:1 (0:1).

Izabranici selektora Milana Kosanovića propustili su veliki broj prilika da ubedljivo poraze rivala, naročito u prvom poluvremenu, a u nastavku su borbeni domaćini uspeli da izjednače i ostanu neporaženi iako su utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završili sa igračem manje.

Prvi deo igre u potpunosti je pripao "orlićima" koji su ređali šanse, stvarali odlične akcije, ali su samo jednom uspeli da zatresu mrežu protivnika i to preko Igora Zlatanovića u 28.minutu. Prethodno je Gojkov odlično prošao i centrirao sa leve strane, Račić prebacio loptu na drugu stativu, a Zlatanović je bio najsnalažljiviji i postigao svoj treći pogodak na dve utakmice u Jerevanu.

Izgledalo je da će i u nastavku susreta dominirati samo naš tim, Mehmedović je pogodio prečku u 68.minutu, Kukolj je imao nekoliko prilika, ali lopta nije htela u gol. Činilo se da Jermenima nema spasa kada je zbog drugog žutog kartona isključen Emeksuzjan, ali taj detalj kao da je dodatno pokrenuo domaćina i dao im krila za uzbudljiv finiš. Lepa kombinacija Erika Petrosjana i Edgara Movesjana rezultirala je izjednačenjem, koje je burno pozdravljeno sa tribina, a u samom finišu Jermeni su, iako brojčano slabiji, uspeli da izdrže pritisak i izbegnu poraz.

Naša selekcija se u petak, 18.marta vraća za Beograd, a naredne dve provere zakazana su za 19.i 21.april protiv Mađarske u Staroj Pazovi, dok će rival u maju biti selekcija Bosne i Hercegovine.

JERMENIJA: Grigorjan - Artur Hačatrijan, Emeksuzjan, Manukjan, Muradjan - Harutjunjan, Nadirjan, Spertsjan, Galstijan - Petrosjan, Mkrtčjan. Igrali su još: Šahatuni, Sargisjan, Kazarian, Edgar Movsesjan, Edmon Movsesjan, Avagjan, Karapetjan, Hačatrijan.

SRBIJA: Stanković - Radić, Dinga (od 46.Mašović), Stevanović (od 46.Damjanac), Dukić (od 46.Cucin) - Nišić (od 46.Petrov), Gojkov, Milić (od 61.Mehmedović), Račić - Zlatanović (od 61.Kukolj).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.