Remi Čuke sa Česima, pa cepanje majice!

Izvor: Mondo, 02.Feb.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Čuke sa Česima, pa cepanje majice!

Fudbaleri Čukaričkog odigrali 0:0 sa češkom ekipom Karvine na pripremama na Kipru. Novajlija Luka Stojanović postao otac po drugi put. Petar Bojić opet povređen!

Foto: MN Press Petar Bojić (arhivska fotografija)

U drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru, Čukarički je remizirao bez golova protiv Karvine. Pored toga što njegovi napadači nisu uspeli da zatresu mrežu tima koji zauzima 13. mesto na tabeli češkog prvenstva, Nenada Lalatovića brine i povreda Petra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bojića, kome je sredinom prvog poluvremena iskočilo rame u duelu sa Moravecom.

Najbliži golu Beograđani su bili u 53. minutu kada je zamenik kapitena Nemanja Milojević na asistenciju rekonvalescenta Ognjena Mudrinskog šutirao iskosa i pogodio stativu.

Česi su pred kraj utakmice mogli i do pobede, ali je talentovani omladinac Sava Radić sjajno uklizao i na gol liniji zaustavio šut Petera Štepanovskog koji je posle pasa Šislera obišao golmana Kirovskog i imao zicer da reši meč.

Za Čukarički je debitovao Luka Stojanović kome su saigrači posle utakmice cepali dres jer je po drugi put postao otac (dobio sina).

Nastupio je na poziciji korektora veznog reda i na osnovu nekoliko poteza (prijem, pas, pregled igre), može se zaključiti da je edukovan fudbaler i da bi svojim znanjem mogao da oplemeni igru na sredini terena.

U društvu članova rukovodstva Čukaričkog, predsednika Dragana Obradovića, potpredsednika Nenada Mirosavljevića, sportskog direktora Vladimira Matijaševića i novog direktora omladinske škole Igora Matića, utakmicu protiv Karvine pratio je i nekadašnji reprezentativac SCG Predrag Đorđević, danas fudbalski menadžer (klijent mu je i Andrija Živković).

ČUKARIČKI - KARVINA 0:0

ČUKARIČKI: Belić (Kirovski) - Stevanović (Radić), Kopitović (Đurić), Puškarić (Rendulić), Bogosavac (Bašanović) - Docić (Stojanović) - Milić (Ilić), Bojić (Milojević), Zorić, Ovusu (Jović) - Fofana (Mudrinski).

KARVINA: Le Giang - Šterba, Dreksa, Hošek, Letić - Budinski, Janečka, Šisler, Lingr, Moravec - Vagner.

/Od izveštača MONDA sa Kipra, Nebojše Petrovića/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.