Rekorder Evrolige u Pireju do kraja sezone

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekorder Evrolige u Pireju do kraja sezone

Još jedan veteran na bekovskoj poziciji za Olimpijakos.

Bobi Braun (33, 1.88m) ponovo u Grčkoj!

Iskusni plejmejker dobio je otkaz u Hjustonu tokom januara, a Olimpijakos je odlučio da mu ponudi angažman do kraja sezone kako bi pojačao bekovsku liniju i tako povećao svoje šanse da napadne trofej Evrolige.

Novi košarkaš tima iz Pireja deli i rekord ovog takmičenja po broju postignutih poena na jednom meču (41) sa još trojicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača, a osvajač je i "Alfonso Ford" trofeja.

Nagradu koju dobija najbolji "sezonski" strelac Evrolgie zaslužio je 2013. godine kada je nosio dres Montepaskija i prosečno beležio 18,8 poena po meču.

Tokom karijere igrao je za brojne evropske (Alba, Prokom, Aris, Oldenburg, Sijena i Bešiktaš) i američke klubove (Sakramento, Minesota, Nju Orleans, LA Klipers i Hjuston), a oprobao se i u Kini gde je igrao za Donguan Leopardse. Na jednom meču u Kini ubacio je čak 74 poena...

Veteran je ove sezone za Hjuston odigrao 20 mečeva i postizao u proseku 2,5 poena po susretu, ali je postao prekobrojan.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.