Reč ima MVP Jaramaz!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reč ima MVP Jaramaz!

Još jedna sjajna partija Partizanovog košarkaša, kada je to bilo najpotrebnije njegovom timu.

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz rekao je da je njegova ekipa osvajanjem Kupa Radivoja Koraća uradila veliku stvar.

"Uradili smo veliku stvar. Sjajan je osećaj, još jedan pokazatelj da smo ove sezone veoma, veoma dobri. Imamo kontinuitet utakmica, kontinuitet osvajanja trofeja, prvo Super kup >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ABA, sada i Kup Radivoja Koraća", rekao je Jaramaz novinarima u Nišu.

Partizan je osvojio treći zaredom, a ukupno 16. trofej nacionalnog kupa, pobedom u nedelju uveče posle produžetka nad "večitim" rivalom Crvenom zvezdom.

"Retko ko bi mogao da režira ovo. Praktično smo tri četvrtine kontrolisali utakmicu, da bi oni početkom poslednje preokrenuli i zasista se tada menja psihologija igrača. Međutim, imali smo mnogo hrabrosti i malo sreće, Pejdž je pogodio tu trojku i dva penala i ušli smo u produžetak i onda ste sve videli", kazao je Jaramaz.

Jaramaz je bio MVP finala i završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

"Možda sam prepoznao u nekim momentima da smo izgubili ritam u napadu, da treba neko da preuzme odgovornost. Zaista nisam jedini bio koji je preuzimao. Pejdž, Kori Volden, Rade Zagorac... Svi su dali neki doprinos", naveo je plejmejker crno-belih.

Ognjen Jaramaz je naveo da je trofej Kupa Radivoja Koraća podstrek za dalje i nastavak sezone.

On je istakao da ekipa sada ne sme da posustane već da mora da ima ozbiljan pristup kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Snažna poruka Partizanovih Amera: Još nismo završili sa trofejima!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2020

Dva trofeja su već stigla u Humsku, a sezona još nije ni blizu vrhunca. Osvojio je Partizan ABA Superkup u Zagrebu krajem septembra, odbranio pehar Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a na talasu optimizma može da zaplovi ka novim izazovima, jer je svima u klubu jasno da je letos formiran tim sposoban...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.