Izvor: Piplmetar.rs, 21.Sep.2023, 00:30

Real osvojio Superkup, Kampaco MVP!

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 17.09.2023.

23:30

Izvor: Sportske.net


Vratio se Fakundo Kampaco tamo gde pripada, u svoj Real Madrid gde je pružao najbolje partije, a odmah je osvojio trofej. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> U pitanju je Superkup Španije, posle jučerašnje pobede „Kralja“ nad Barselonom 90:80, danas je u finalu tim Ćuša Matea savladao Unikahu sa 88:81. 
Posle prve četvrtine koja je protekla u egalu, u nastavku je Real preuzeo konce igre u svoje ruke, imali su čak i 13 poena razlike, ali je onda prednost počela da se topi. 
Dugo je trajala neizvesnost, ali je iskustvo, snaga i kvalitet bio na strani Real Madrida u finišu i čini se da su ovo nekako rutinski dobili. 
Fakundo Kampaco je pokupio još jedan individualni trofej, proglašen je za najboljeg igrača Superkupa. 
On je imao 19 poena, 5 asistencija i čak 5 ukradenih lopti, Hezonja je dodao 17 poena, dok je Tavares imao 12 poena i 11 skokova. Kod poraženih Peri je imao 17 poena. 
Inače, ovo je šesti uzastopni Superkup za Real Madrid

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.