Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 09:17

Real Madrid prodaje Jovića

Kraljevski klub prelomio

Luka Jović je razočarao sve u Real Madridu. Toliko da će Real Madrid od sada slušati sve ponude za njegovu definitivnu prodaju, iako je u početku postojala ideja o njegovoj pozajmici u neku drugu sezonu. Ugledna Marka piše da je u slučaju srpskog igrača bilo teško preuzeti taj korak, jer je on stigao kao važno pojačanje prošlog leta. Stigao je na Bernabeu na zahtev Zinedina Zidana, koji ga je video kao alternativu za Zinedina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zidana, uz veru da bi mogao da postane buduće rešenje u špicu Madriđana, ali se tokom ove sezone sve promenilo. Nema sumnje i da je inicijalnu kapislu predstavljala poslednja informacija da je mladi golgeter bio u kontaktu sa prijateljem, koji je bio pozitivan na virus korona, pa će stoga narednih sedam dana provesti u izolaciji i tako ponovo ispasti iz konkurencije za tim.

ČUDNO PONAŠANJE

Marka navodi da je Jović hladan i suzdržan, a nije iskoristio ni svoju šansu za dokazivanje u uvodnoj fazi sezone kada je Karim Benzema bio povređen. Madridski sportski list pored onog najbitnijeg što se vidi na terenu navodi i ono što se dešavalo van njega, a što je za jednog igrača Real Madrida od izuzetne važnosti. Jović je za vreme pandemije otišao u Srbiju i tamo izlazio iz karantina, zbog čega je dobio upozorenje i predsednika države, a potom se vratio povređen. Učestvovao je na roštilju sa Nemanjom Maksimovićem i Ivanom Šaponjićem, preskačući protokol La Lige, a sve se završilo posetom prijatelja za kojeg se ubrzo pokazalo da je pozitivan na Kovid 19. Napominje se da je Srbin o tome obavestio medicinsku službu Reala, što se ipak smatra korektnim potezom. Real Madrid je Jovića platio 60.000.000 evra, pa je bilo jasno da će njegov učinak biti pod ozbiljnom lupom, a očekivanja ogromna. Ipak, učinak na terenu je bio slab. Zabeležio je 25 nastupa, na osam je bio starter, na terenu je proveo 770 minuta i postigao dva gola.

ZIDAN JE UVEK VEROVAO U JOVIĆA

Ako je neko imao strpljenja za Luku Jovića onda je to Zinedin Zidan. Marka piše da je Zidan oduvek verovao u Srbina, što je izjavljivao i nakon što se Jović povređen vratio u klub. Zidan je priznao da namerava mladom napadaču da pruži novu šansu, ali Marka piše da stvarnost kaže da će Jović minute i povratak samopouzdanja morati da potraži u nekom drugom klubu. Igre koje je pružao u Ajntrahtu učinile su Jovića interesantnim svim velikim evropskim klubovima. Real ga je u svoje redove doveo kao jedog od najtalentovanijih napadača Evrope, ali se on nije dokazao u dresu Kraljevskog kluba. Marka piše da se tokom sezone u Realu polemisalo o njegovoj budućnosti, pa se na kraju došlo do opcije da on bude i definitivno prodat, jer su očekivanja bila velika, a njegov učinak izuzetno mali.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gotovo! Kap koja je prelila čašu, Real doneo odluku oko Jovića, ovo je rasplet!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020

Više nema nikakve dileme, Luka Jović je saznao svoju sudbinu!..Luka Jović više nije opcija za Real...Izgleda da je prokockao sve šanse, ali ne na terenu, gde ih nije ni dobijao, u klubu su razočarani, platili su 60 miliona, nisu dobili ni nagoveštaj igrača iz Ajntrahta, pa se sada promenilo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.