Rašović: Moramo da koristimo šanse

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Moramo da koristimo šanse

Vuka Rašovića, čini se, nije zabrinuo drugi poraz u Varšavi. Crno-beli su posle Legije pognutih glava napustili teren i protiv Austrije:
(FOTO: FK Partizan)
- Još jedna dobra utakmica. Velikim delom imali smo kontrolu igre i veći posed lopte, ali nismo uspeli da realizujemo šanse. Ponovo smo došli u situaciju da lako primimo golove. Austrija nam je bukvalno iz dva šuta isto toliko puta zatresla mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Trenera Partizana može da ohrabri izdanje s početka drugog poluvremena:
- Pojačali smo ritam i zaigrali lepo, ali, ponavljam – moramo da koristimo svaku šansu ukoliko želimo nešto da uradimo.
Marko Šćepović je još jednom potvrdio klasu.
- Dosta dobro radi na treninzima i to se reflektuje na utakmicama. E, sad, da li će ostati ili otići u inostranstvo – ne znam…
Zapaženu rolu u nastavku susreta je pružio i mlađani Andrija Živković.
- Sa Živkovićem i Pantićem, momcima koji imaju tek 16 godina, treba biti izuzetno pažljiv. Morao je da nastavi ka golu u šansi koja mu se u finišu ukazala – istakao je Vuk Rašović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.