Ramos: Pobeda za samopouzdanje

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Pobeda za samopouzdanje

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da je intenzitet kojim je njegova ekipa igrala razlog neverovatne pobede od 8:2 nad Deportivom.

"Znate kako je u Madridu kad izgubiš dve utakmice u nizu. Sada imamo dve pobede i to će nam dati samopouzdanje. Održavali smo isti intenzitet igre tokom cele utakmice i bili smo uspešni pred golom", rekao je Ramos za španske medije.

Real je na gostovanju pobedio Deportivo sa 8:2 u četvrtom kolu Primere.

Real je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prethodna dva kola poražen od Atletiko Madrida i Real Sosijedada, a u Ligi šampiona pobedio je Bazel sa 5:1.

"Moramo da nastavimo da napredujemo. Tim je dobro reagovao posle dva poraza", dodao je Ramos.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ramos posle 8:2 protiv Deportiva: Ovo je reakcija na dva poraza

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da je intenzitet kojim je njegova ekipa igrala razlog neverovatne pobede od 8:2 nad Deportivom..."Znate kako je u Madridu kad izgubiš dve utakmice zaredom.. Sada imamo dve pobede i to će nam dati samopouzdanje. Održavali smo isti intenzitet igre tokom cele...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.