Rafa Benitez: Ne zanima nas Vilja

Izvor: B92, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa Benitez: "Ne zanima nas Vilja"



Menadžer Liverpula Rafa Benitez odbacio je mogućnost o prodaji Pitera Krauča ukoliko uspe da pozajmi Davida Vilju u januaru.

Vilja je ključni igrač Valensije koji želi da se proslavi u Ligi šampiona, s obzirom da je stekao zavidnu reputaciju pružajući odličnu igru na Mundijalu.

Potvrđeno je da će Benitez prodati Krauča Njukastlu za 12 miliona funti samo ako mu bude zagarantovana zamena.

Pročitao sam priče u novinama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje govore o tome da ćemo prodati Krauča kako bismo doveli Vilju. Ja mogu samo da vam kažem da nismo zainteresovani za Vilju. Mislim da je on sjajan igrač, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o njegovom dolasku, a to ne znači da ne razmišljamo da prodamo Krauča", izjavio je Rafa na zvaničnom vebsajtu kluba.

Menadžer Njukastla Glen Reder je takođe demantovao priču o transferu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.