Radonjić: Moramo da izgledamo bolje protiv CSKA

Izvor: MozzartSport.com, 08.Apr.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Moramo da izgledamo bolje protiv CSKA

Crveno beli poraženi su na gostovanju Cedeviti s 62:83

Odigrala je Crvena zvezda prilično lošu partiju u Zagrebu gde je poražena od Cedevite s 62:83. Dejan Radonjić ističe da je Zvezda prošlom pobedom nad Cedevitom i prolaskom u finale ABA lige odradila najveći posao, te da je CSKA, koji je protivnik Zvezde u četvrtfinalu najveći favorit za osvajanje Evrolige.

Polufinale smo odigrali jako dobro, takmičarski kvalitetno da smo uradili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << značajan posao, tim pobedama obezbedili plasman u Evroligu za sledeću sezonu, što nas najviše interesuje. O ostalim stvarima ću razmisljati u narednom periodu“, kaže Radonjić.

On se nada da će njegov tim počevši od 12. aprila izgledati bolje na parketu.

U ovom trenutku CSKA je najozbiljniji favorit za osvajanje Evrolige, želimo da mi izgledamo bolje, da budemo što spremniji za te duele. Videćemo šta će nam to doneti“, istakao je Radonjić.

O navijačima Zvezde u Zagrebu i incidentima...

Tu sam da odgovaram na košarkaska pitanja, a sve ostalo ne bih komentarisao“, kaže Radonjić.

Zbog čega nisu igrali Kvinsi Miler i Marko Gudurić.

Miler nije trenirao od Darusafake, nadamo se da će moći da nam pomogne. Gudurić je bolestan“, zaključio je trener Zvezde.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.