Radonjić: Hoćemo da se revanširamo Makabiju

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Hoćemo da se revanširamo Makabiju

"Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da osvojimo bodove je taj meč u Tel Avivu, dok smo u ostalim bili konkurentni. Makabi sa velikim ambicijama učestvuje u Evroligi, a tim i iskustvo koje imaju im omogućava da igraju na takav način. Pokušaćemo da uz pomoć navijača u Pioniru dođemo do važne pobede", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.
On se osvrnuo na prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kolo Evrolige, u kojem je španska Kaha Laboral slavila u Tel Avivu i zakomplikovala situaciju.
"Bitno je da idemo od kola do kola. Ovo je meč sa Makabijem, želimo da odigramo dobro i pokušamo da ih savladamo. Ima još dosta utakmica do kraja. Makabi je protivnik sa velikom tradicijom i za nas bi pobeda nad takvim timom imala veći značaj od rezultatskog", naveo je strateg crveno-belih.
Radonjić je dodao da krilni centar Ivan Radenović nije trenirao i da će tek večeras biti jasno da li će moći da igra protiv Makabija.
Zvezda je u Tel Avivu u utakmici drugog kola izgubila od Makabija sa 96:82.
"Moramo da igramo bolje u fazi odbrane. Dozvolili smo im da šutevima za tri poena naprave prednost. Dubinu koju daje Skorcijanidis moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro", poručio je Radonjić.
Beogradski klub još jednom je apelovao na navijače da na sportski način podrže ekipu, jer će u slučaju novih incidenata klub biti drastično kažnjen.
Utakmica šestog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Radonjić: Želimo da pobedimo Makabi, ali ima još dosta mečeva do kraja

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za novinare u hali Pionir da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu:. (FOTO: V. Marković). – Jedina utakmica...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.