Radonjić: Da završimo posao u Zagrebu

Izvor: B92, 12.Apr.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Da završimo posao u Zagrebu

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige očekuje veoma motivisanu Cedevitu.

Treći meč izmedju Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u zagrebačkom Domu sportova.

"Odmah nakon druge utakmice krenuli smo za Zagreb, da iskoristimo jedan dan da se pripremimo za treći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duel. Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada, pokazali su veliku želju, motivaciju i karakter i u drugom poluvremenu drugog meča u Beogradu, ali mi želimo da odgovorimo. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu, da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije" rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezdin prvotimac Milko Bjelica uveren je da će Cedevita pokušati da pred svojom publikom pruži najveći otpor i spreči skor 3:0 u finalu.

"Biće sigurno dodatno motivisani činjenicom da igraju pred svojim navijačima u svojoj hali. Posle dva dana i dve utakmice, imamo sada vremena da se osvežimo, pripremimo i uđemo spremni u ovaj treći meč", rekao je Bjelica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Moramo da koristimo svaki trenutak

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će dati svoj maksimum kako bi slavili u trećem meču finalne serije protiv Cedevite...„Sinoć smo odmah nakon druge utakmice krenuli za Zagreb, kako bi pokušali da iskoristimo jedan dan da se pripremimo za treći duel.Cedevita će na svom...

Nastavak na N1 televizija...

Kako Cedevita misli da se ovako melanholičnom najavom motiviše za Zvezdu? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017

Košarkaši Cedevite nalaze se u nokdaunu posle dve utakmice finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde...Vođstvo aktuelnog prvaka regionalnog takmičenja od 2:0 nije ono što najviše muči hrvatski tim, več igra i nemoć koja je očita u najvećem delu obe utakmice u Beogradu...Šansu da poprave...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.