Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 22:51

Rade Krunić na meti Torina

Granate imaju i spremnu zamenu, takođe iz Milana

Nije se naigrao Rade Krunić u Milanu. Platili su ga Rosoneri 8.000.000 evra, međutim, bivši član Empolija se em borio sa povredama, em sa nezdravim ambijentom na San Siru, pa bi u sklopu velike čistke kakvu planira novi trener Ralf Ragnik mogao da napusti Rosonere.

Italijanski mediji javljaju da već ima udvarače. I da ga zove – Torino. Popularni Bikovi su na duži period ostali bez Danijelea Baselija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 28-godišnji fudbaler pretrpeo je težu povredu kolena, stradili su mu ligamenti, a trener Moreno Longo prinuđen je da traži zamenu na poziciji zadnjeg veznog. Ideja je da na Olimpijski stadion dovede baš Krunića, ceneći njegove kvalitete iz vremena kad je gazdovao sredinom terena Empolija.

Posle dobrih igara za Empoli, Milan je leta 2019. kupio Krunića, ali je reprezentativac Bosne i Hercegovine uglavnom bio rezerva i pre prekida sezone upisao je devet mečeva u Seriji A, s tim da je samo triput bio starter. Kako Ragnik ima nameru da promeni maltene ceo tim Milana pitanje je da li za momka iz Foče ima mesta u slavnom klubu, te iako je ugovorom vezan do leta 2024. možda je predstojeći prelazni rok dobar trenutak da promeni sredinu i nađe klub u kome bi igrao redovno.

Torino navodno pregovara i sa još jednim igračem Milana. U pitanju je Đakomo Bonaventura, koji takođe pokriva poziciju centralnog veznog, ali mu ugovor ističe na kraju ove sezone, pa je njegov angažman besplatan. Longu se više sviđa Rade Krunić, verovatno zato što je četiri godine mlađi i što sa njim može da gradu budućnost na duže staze.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.