Protest u Sarajevu jer nema vakcina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 12:54

Protest u Sarajevu jer nema vakcina

Građani Sarajeva protestovali su danas jer vlasti još nisu uspele da nabave vakcine protiv korona virusa i pozvali ih da podnesu ostavke.

Demonstranti nose transparente na kojima piše "Maknite Fadila iz kuhinja", "Gotovo je", "Zastupnici, smijenite Vladu FBiH", "Dosta igranja našim životima", prenosi portal Klix.ba.

Protestna kolona automobila je sa Železničke stanice stigla ispred Zemaljskog muzeja, odakle zajedno sa građanima koji su ispred Muzeja stigli peške, dalje idu do državnog parlamenta.

Portal prenosi da je na protestu znatno manje građana nego pre 11 dana.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hoću vakcine, neću lokdaun" Sarajlije PONOVO IZAŠLE na ulice, traže ostavke i smene ministara

Izvor: Blic, 17.Apr.2021

Nezadovoljni građani i danas su se okupili ispred Parlamenta BiH u Sarajevu i pozvali vlast da podnese ostavke, odnosno od parlamentaraca su tražili da raspuste Vladu FBiH koju krive za to što još uvek nema vakcina za stanovništvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.