Promena trenera u Milanu, dolazi ON!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena trenera u Milanu, dolazi ON!

Vinćenco Montela je dobio otkaz u Milanu. A njegov naslednik biće legendarni fudbaler ovog kluba.

Foto: Valerio Pennicino/Guliver/Getty Images

Strpljenju uprave Milana došao kraj.

Vinćenco Montela je posle novog neuspeha Milana (0:0 protiv Torina) dobio otkaz, a njegov naslednik biće Đenaro Gatuzo, legendarni fudbaler ovog kluba, koji je u trenerskoj karijeri vodio Palermo, Pizu i grčki OFI sa Krita. U poslednje vreme Gatuzo je u Milanu predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mlađe selekcije.

#ACMilan announce to have parted ways with @VMontella. Management of the first team is entrusted to Gennaro Gattuso, who leaves his position as Primavera coach and to whom we wish the best of luck

— AC Milan (@acmilan) November 27, 2017

Milan je u novu sezonu Serije A ušao s velikim pojačanjima i očekivanjima, a otkaz Monteli uručen je nakon što je u deset poslednjih mečeva tim ostvario samo tri pobede. Trenutno se nalazi na sedmom mestu ligaške tabele.

Đenaro Gatuzo, legedarni "motorino" MIlana i italijanske reprezentacije, poznat je po duhovitim izjavama, ali i burnom temperamentu. Dok je bio trener Pize, mahao je rukama pored terena, pokazivao nešto igračima i potom se okrenuo ka svom asistentu, koji ga je takođe iznervirao, pa ga je udario!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.