Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 14:55

Promena na klupi Voždovca: Rogan umesto Damjanovića

Zmajevi potpisali sporazumni raskid saradnje sa Jovanom Damjanovićem i na njegovo mesto postavili bivšeg trenera mađarskog Ujpešta

Rukovodstvo kluba, sa predsednikom Markom Zdravkovićem na čelu, odlučilo se za šok terapiju pred ključni deo sezone. Voždovac će se zbog serije slabih rezultata do kraja takmičarske godine boriti za opstanak, ali ne sa Jovanom Damjanovićem na klupi. Sa mladim stručnjakom je parafiran sporazumni raskid saradnje, a na njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mesto je već postavljen Predrag Rogan, prenosi "Arena Sport".

Ekipa sa Krova beležila je razočaravajuće rezultate u martu i aprilu, u poslednjih sedam utakmica upisala je samo jedan trijumf, uz dva remija i četiri poraza. Trenutno je na desetom mestu na tabeli, pa će se u poslednjih sedam rundi boriti za opstanak u elitnom rangu. Posle serije loših rezultata, ceh je platio Damjanović.

Ovaj 38-godišnji stručnjak je ekipu preuzeo pre tačno 13 meseci, vodio je Voždovac na 38 utakmica, a pre toga je obavljao i ulogu sportskog direktora, kao i direktora omladinske škole Zmajeva.

18.00: (1,35) Napredak (4,70) Mačva (10,0)

Hitro je reagovala uprava kluba, pa je na mesto šefa struke postavljen Predrag Rogan. Ovaj 46-godišnji srpski stručnjak je tokom trenerske karijere predvodio Zemun, Mačvu, TSC, subotički Spartak i Napredak, do je poslednji angažman imao u mađarskom Ujpeštu, sa kojim se rastao krajem prošle godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.