Problem za Juventus – kladio se i Alegri

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 11:47

Problem za Juventus – kladio se i Alegri

Svetskim medijima širi se vest o umešanosti trenera Juventus Masimilijana Alegrija u kladioničarski skandal koji potresa Italiju.

Do sada je bilo poznato da su umešani igrači Nikolo Fađoli (Juventus), Sandro Tonali (Milan/Njukasl) i Nikolo Zaniolo (Roma/Galata/Aston Vila).

Međutim, italijanski paparaco Fabricio Korona objavio je kako je Alegri viđen u jednom od kasina u Monte Karlu.

Sporan segment je taj što se, prema navodima Korone, kladio i na utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << italijanske Serije B, što je strogo zabranjeno tamošnjim sportistima.

Korona je od svog "doušnika" dobio fotografije italijanskog trenera te navodi kako to nije jedini put da čini tako nešto.

"Jednom je osvojio 40.000 evra i onda dao tri hiljade osobi pored sebe. Ta je osoba umesto njega uplatila listić, a mnogo se kladio na utakmice Serije B", prenosi Korona reči svog doušnika.

Juventus još nije reagovao na ove navode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.