Pripreme za EP u Osijeku

Izvor: RTS, 21.Sep.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za EP u Osijeku

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu na prvim pripremama uoči Evropskog prvenstva. Srbija će narednog vikenda učestvovati na "Kroacija kupu" u Osijekusa A i B reprezentacijama Hrvatske i Slovenijom.

Selektor Srbije Duško Milić istakao da je na pripreme pozvao 18 igračica, a da nije došla Katarina Tomašević zbog privatnih problema.

"Ekipa će trenirati dva dana u Beogradu, a zatim će otputovati u Osijek. Ovo je početak priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za EP i naš cilj je da odigramo što više utakmica. Mi nemamo novu ekipu i možemo samo da poboljšamo ono što smo već radili. Idemo na ovaj turnir da pobeđujemo", rekao je Milić na konferenciji za novinare.

Najbolja igračica Srbije Andrea Lekić naglasila je da je "lepo biti ponovo sa reprezentacijom".

"Turnir je prva provera za Evropsko prvenstvo. Cilj nam je da pobeđujemo u svim utakmicama u Osijeku. Nadam se da ćemo EP dočekati sve zdrave, jer je to najvažnije", rekla je Lekićeva.

Članica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Milena Delić ocenila je da su ovo prve pripreme reprezentacije od kada je izborila plasman na Evropsko prvenstvo, koje će se u decembru održati u Danskoj i Norveškoj.

"Prihvatili smo da igramo u Osijeku i nadam se da ćemo na najbolji način iskoristiti ovu 'EHF nedelju'", rekla je Delićeva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.