Izvor: Mondo, 29.Avg.2009, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarant Eduardo (VIDEO)

Evropska fudbalska unija optužila je napadača Arsenala Eduarda da Silvu da je 'prevario sudiju', kada je pao i iznudio jedanaesterac u meču sa Seltikom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA optužuje Eduarda da je prevario sudiju

Izvor: TV Avala, 28.Avg.2009, 20:10

Evropska fudbalska federacija (UEFA) optužila je danas fudbalera Arsenala Eduarda da Silvu da je "prevario sudiju" kada je dosuđen penal iz koga je postignut odlučujući gol protiv Seltika u Ligi šampiona.

Nastavak na TV Avala...

UEFA optužila Eduarda za "prevaru"

Izvor: B92, 28.Avg.2009

Evropska fudbalska federacija optužila je fudbalera Arsenala Eduarda da Silvu da je "prevario sudiju" simulirajući penal protiv Seltika. ..UEFA je saopštila da će posle pregleda video snimka odlučiti da li je Eduardo kriv i u tom slučaju ne bi igrao protiv Standarda i Olimpijakosa u LŠ. "To je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.