Prekida se utakmica zbog Eriksena

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 09:55

Prekida se utakmica zbog Eriksena

Utakmica između Danske i Belgije biće prekinuta u Kopenhagenu.

Kako je otkrio belgijski reprezentativac Romelu Lukaku, meč na Parkenu biće u 10. minutu zaustavljen kako bi se aplaudiralo Kristijanu Eriksenu.

Potez dva tima dolazi nakon što se vezista Intera, Lukakuov klupski saigrač, srušio tokom meča Danske i Finske zbog srčanog udaraca.

Bez svesti je bio nekoliko minuta, a onda su ga lekari oživeli i smestili u lokalnu bolnicu, gde je i sad. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Izbacićemo loptu van terena u 10. minutu i aplaudiraćemo. To će biti naša podrška Krisu. Jako nas je sve pogodilo", rekao je Lukaku, koji je i otkrio da mu nije bilo dozvoljeno da ga poseti zbog kovid pravila.

Lukaku je na meču protiv Rusije gol proslavio tako što je vikao u kameru "Kris, volim te".

Utakmica između Danske i Belgije igra se od 18 sati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.