Poznati detalji Šumijeve nesreće

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati detalji Šumijeve nesreće

Tužilac Albervila Patrik Kensi otkrio je da je kamera koju je Mihael Šumaher nosio na kacigi tokom pada u Maribelu otkrila bitne detalje nesreće.

Kensi je izjavio da je do nesreće došlo kada je Šumaher napustio pistu, a potom mu skija zapela o jedan kamen, zbog čega je on izgubio kontrolu, pao i udario u kamen.

Nesreća se desila 29. decembra, od kada je Šumaher u komi u bolnici u Grenoblu, a lekari za sada ne dalju nikakve detalje o njegovom mogućem oporavku.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />„Šumaher se našao na raskrsnici između crvene i plave staze, pratio je crvenu i sišao je sa nje. On je v eoma iskusan skijaš, ali jedna od njegovih skija je udarila u kamen i zbog toga je pao i udario glavom u drugi kamen. Kamen u koji je udario je osam metara van piste, a on je pao devet metara van piste. Snimak nam daje dosta informacija i potvrđuje naše prvobitne zaključke, i zahvaljujući tome smo uradili rekonstrukciju nesreće“, rekao je Kensi.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamera otkrila detalje nesreće! Šumaher vozio 20 na sat!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2014

Francuski istražni organi pregledali su kameru koju je na kacigi nosio Šumaher kada je pao na neobeleženoj stazi u Meribelu, koja je donela nove detalje oko njegovog pada

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.