Poziv na fer navijanje

Izvor: RTS, 07.Maj.2010, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv na fer navijanje

Akteri 138. derbija između Crvene zvezde i Partizana izdali su zajedničko saopštenje za javnost u kome pozivaju sve pristalice na fer i korektno navijanje.

Oni su podsetili da je to najveći praznik srpskog fudbala i da navijači treba da se uzdrže od svakog nasilja i nesportskog ponašanja.

Portparol Partizana Marko Vjetrović rekao je da će prvi put otkako se igra subotnji derbi pratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << medijske kuće sa svih kontinenata.

Pored toga, utakmici će prisustvovati mnogobrojni treneri, menadžeri i gosti iz čitave Evrope.

Derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji je na programu u subotu od 18,30 časova na stadionu Partizana, biće direktno prenošen na RTS-u.

Najavljeno je da će prvi put u istoriji prenosa našeg fudbala gledaoci moći da prate podatke o tome koliko je svaki igrač pretrčao u toku meča. Taj program godinama se već koristi prilikom prenosa utakmica u evrokupovima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.