Povredio se Andrija Živković

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 08:22

Povredio se Andrija Živković

Srpski fudbaler Andrija Živković povredio se u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Krilni napadač PAOK-a je u 76. minutu napustio teren u meču sa Beitarom u Jerusalimu, držeći se za zadnju ložu.

Za sada nije poznata težina Živkovićeve povrede, ali bi mogao da propusti prvi duel sa splitskim Hajdukom u trećem kolu kvalifikacija.

Živković je u četvrtak asistirao za drugi gol u ubedljivoj pobedi PAOK-a 4:1.

Grčki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim je odigrao impresivno nakon remija bez golova u prvom meču i izborio dvomeč sa Hrvatima.

I dok je Živković trenutno samo "neizvestan", prvi meč sa Hajdukom će sigurno propustiti Brazilac Daglas Augušto, koji je dobio direktan crveni karton već u 40. minutu meča u Jerusalimu.

Augušto je jedan od najboljih igrača PAOK-a, koga je grčki tim doveo pre tri godine iz brazilskog Korintijansa za tri miliona evra.

Živković i Augušto su drugi i treći najvredniji igrači PAOK-a po Transfermarktu.

Ispred njih je samo 20-godišnji krilni napadač Janis Konstandelijas koji je ušao u igru umesto Živkovića asistirao za treći i postigao četvrti gol PAOK-a.

PAOK gostuje na "Poljudu" 10, a revanš na solunskoj "Tumbi" je 17. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.