Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlači se Horhe Kampos

Bivši golman fudbalske reprezentacije Meksika Horhe Kampos, poznat po svojim raznobojnim šljaštećim dresovima i po neobičnoj navici da povremeno igra kao napadač, objavio je da se povlači, javili su danas meksički mediji.

Kampos, koji je poslednji nastup u dresu reprezentacije imao u novembru na prijateljskom meču protiv Islanda, prihvatio je ponudu da bude pomoćnik selektoru nacionalne selekcije Rikardu Lavolpeu.

"U fudbalu sam doživeo sve o čemu jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler sanja. Ovaj poziv je nešto posebno. Oduvek sam želeo da postanem trener", rekao je 37-godišnji golman meksičkoj agenciji Notimeks.

Kampos je u dosadašnjoj karijeri nastupao za meksičke klubove UNAM, Atlante, UNL, Krus Asul i Puebla, za koju je ove sezone branio svega nekoliko puta, a u SAD je nastupao za ekipe Los Anđeles Galaksi i Čikago Fajer.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.