Poslednji pokušaj, ludi Naingolan u PL?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji pokušaj, "ludi" Naingolan u PL?

Hoćemo li "Nindžu" gledati na Ostrvu?

Rađa Naingolan je minulog leta stigao u Inter, ali za prvih šest meseci nije opravdao uloženi novac.

Kupili su ga "Neroazuri" od "Vučice" za 38 miliona evra, poslali su u Rim i talentovanog Zaniola, a Belgijanac je upisao 15 nastupa u postigao tri pogotka u dresu ekipe iz Milana.

Najveći problem naravno predstavlja njegova disciplina, ili bolje rečeno nedisciplina.

Krajem minule godine zaradio je suspenziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od strane kluba zbog novog kašnjenja na trening, pa se sve više priča o njegovom potencijalnom odlasku.

Prema pisanju italijanskih medija, Naingolan bi mogao da završi u Premijer ligi, četiri tima su pokazala interesovanje.

U pitanju su Arsenal, Čelsi, Mančester junajted i Totenhem, dok su navodno "Tobdžije" u pol poziciji da ga potpišu.

Inter bi ga prodao za 30 miliona evra, ali Arsenal je spreman samo za pozajmicu do kraja sezone, sa pravom otkupa po isteku iste.

Postoji i mogućnost razmene, naime, ekipa iz Milana je zainteresovana za Mesuta Ozila, koji je pao u drugi plan kod Unaja Emerija.

"Neroazuri" bi doveli Nemca na pozajmicu, za koju su spremni i da plate, pa bi tako mogli da naprave svojevrsni trejd, u kojem bi i Naingolan stigao na pozajmicu u Severni London.

Videćemo kako će se ova situacija razvijati, do kraja prelaznog roka ostalo je nedelju dana, pa će obe strane morati da požure.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.