Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 11:38

Poruka podrške Novaku u centra Zagreba

Od kada je otkazan turnir u Zadru zbog koronavirusa, bilo je mnogo kritika na račun Novaka Đokovića, kao i grafita protiv njega, ali sve je više i poruka podrške najboljem teniseru sveta.
Kako prenosi zagrebački Jutarnji list, mladi koji su se okupili ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog pozorišta, na  zgradu su okačili transparent na kome piše "Imamo pravo disati. Stop korona teroru. Podrška Novaku iz Hrvatske".

Đoković je bio direktor teniskog turnira u Zadru na kojem je došlo do širenja koronavirusa, a i on sam se inficirao. U međuvremenu, Novak i njegova supruga Jelena su se oporavili.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novaku Đokoviću podrška iz centra Zagreba FOTO

Izvor: B92, 04.Jul.2020

U centru hrvatske prestonice Zagreba osvanuo je veliki transparent podrške Novaku Đokoviću...Podrška iz Zagreba dolazi u trenutku kada je srpski as žestoko kritikovan, pre svega sa Zapada, nakon što je koronavirus ušao na Adrija Tur, turnir organizovan u njegovoj režiji...Ali i nakon morbidnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.