Porobić podneo ostavku!

Izvor: B92, 06.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porobić podneo ostavku!



Selektor vaterpolo reprezentacije SCG Petar Porobić podneo je ostavku zbog, kako se navodi, "pritisaka" koje trpi od predstavnika Vaterpolo saveza Srbije nakon odvajanja Crne Gore iz državne zajednice.

Kako saznaje agencija Beta u izvorima bliskim reprezentaciji, Porobić je ostavku podneo na sastanku sa igračima, a kao razlog je naveo komentare pojedinih sportskih radnika iz Srbije koji su mu zamerali što kao Crnogorac vodi zajedničku reprezentaciju nakon raspada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SCG.

Neizvesno je da li će vaterpolisti iz Crne Gore nastaviti da igraju za zajedničku reprezentaciju, a njihova odluka zavisiće od stava novog selektora koji će zameniti Porobića.

Porobić je kao trener reprezentacije SCG osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kanadi prošle godine, dok je sa ekipom Jadrana iz Herceg-Novog osvojio četiri trofeja u dve sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.