Policija privela ženu Seada Kolašinca

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 22:05

Policija privela ženu Seada Kolašinca

Žena defanzivca Arsenala Seada Kolašinca privedena je na aerodromu u Londonu.

Belu Kolašinac je zadržala policija jer je u Veliku Britaniju unela šoker.

Ona je navela da je oružje imala kod sebe kako bi se zaštitila zbog incidenata iz prošlosti.

Podsetimo, Bela je bila tu kada su nju, njenog muža i saigrača Mesuta Ozila pokušali da opljačkaju u Londonu.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sve bio nesporazum. Šoker je i dalje bio upakovan, nije imao ni baterije. Bela je dokazala da je poslala i-mejlove nadležnima kako bi bila sigurna da može to da unese", rekao je portparol porodice Kolašinac i dodao:



"Nažalost, ona je bila u avionu sa isključenim telefonom kada je dobila i-mejl u kojem je pisalo da ta naprava nije legalna. Avio-kompanija je javila carinicima da je imala šoker pre nego što je avion sleteo. Nije ga prijavila jer nije mislila da je išta pogrešno uradila. Ovakvi uređaji mogu legalno da se nose u Nemačkoj ako vlasnik ima dozvolu. Očigledno je da se plaši za bezbednost posle onoga što se desilo Seadu i Mesutu Ozilu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.