Počeli Dani Vojvodine u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli "Dani Vojvodine u Beogradu"

Danas je u glavnom gradu Srbije počela manifestacija „Dani Vojvodine u Beogradu", koju Turistička organizacija Vojvodine priređuje peti put za redom.

Od 1. do 3. juna na nakoliko lokacija , uz raznovrstan program Vojvođani će, kako organizatori kažu, predstaviti svo bogatstvo dinamične ravnice.

Preko 30 turističkih organizacija, privrednih udruženja, udruženja žena i opština iz severne pokrajine građanima prestonice i turistima koji su u poseti Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nude vojvođanske proizvode i turističku ponudu, a sve u cilju privlačenja što većeg broja posetilaca.

Tokom ta tri dana od 12 do 19 časova na Trgu republike biće postavljeno 10 štandova sa Vojvođanskim proizvodima, a u večernjim satima biće održani koncerti u Božidarcu i Ustanovi kulture Vuk Karadžić, dok će u hotelu Redison Blue Old Mill biti upriličen dvodnevni salon vina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.