Pobuna protiv Terzića

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 14:34

Pobuna protiv Terzića

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda ni šesti put uzastopno u svim takmičenjima nisu uspeli da pobede.

I da sve bude gore, posle remija sa Majncom u 16. kolu Bundeslige (1:1), došlo je do pucanja i unutar svlačionice.

Jer kako prenosi Bild, veća grupa igrača "milionera", predvođena iskusnim Markom Rojsom, izgubila je poverenje u trenera Edina Terzića, a nekoliko njih je već izrazilo javno nezadovoljstvo taktikom koju forsira trener.

Ispostavilo se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo Majnc bio nezgodan za Borusiju.

Svima je u sećanju poslednje kolo prošle sezone kada je Borusija kod kuće trebalo da overi titulu, da bi posle 2:2 umesto u ruke igrača Borusije, trofej završio u Minhenu.

Izveštači Bilda kažu da je predsednik Hans Joakim Vacke besno napustio ložu posle 1:1 sa Majncom, što može da bude znak i da je i on izgubio strpljenje sa Terzićem.

Edin je letos skinuo kapitensku traku sa ruke Marka Rojsa i dao je Emreu Džanu i to je bio prvi signal disharmonije u ekipi.

Smanjivanje minutaže je bio logičan sled, ali čini se da će se to obiti o glavu pre svega Terziću.

Rojs je ikona kluba i jedan od miljenika navijača, tako da će uprava kluba u predstojećoj zimskoj pauzi, morati da razmotri poziciju Terzića, posebno ako je igračko nezadovoljstvo dostiglo maksimum.

Zanimljivo je da Terzić protiv Majnca nije na teren poslao Rojsa, što je još jedan signal da ne toleriše njegovo ponašanje.

Bild dalje prenosi kako nije isključeno da će Vacke reagovati u pauzi prvenstva, a kao jedan od mogućih naslednika Terzića pominje se Oliver Glazner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kapiten predvodi puč protiv Terzića

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2023

​Pojedini igrači Borusije iz Dortmunda okrenuli su se protiv trenera te ekipe Edina Terzića, javlja "Bild".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.