Izvor: SandzakInfo.net, 25.Sep.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavima odgovara jak ritam

Fudbaleri Novog Pazara u sredu u Lučanima, u okviru šesnestine finala Kupa Srbije, igraju protiv ekipe Mladosti. U Stručnom štabu Supeligaša sa Jošanice kažu da su prioritet prvenstvene utakmice ali da bi pobeda u Kupu bila veliki potstrek izabranicima Dragoljuba Bekvalca.
Stručni štab Novog Pazara će za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana poverenje ukazati igračima koji do sada nisu bili u prilici da nastupaju za novog superligaša, jer žele da odmore nekoliko standardnih provtimaca. Pomoćni trener Saša Milanović kaže da će njegova ekipa učiniti sve da u utakmici u Lučanima ostvari povoljan rezultat.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.