Plan B Kavsa: Džejmison,Mageti...

Izvor: B92, 16.Feb.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan B Kavsa: Džejmison,Mageti...

Ukoliko propadne operacija dovođenja Amare Stodemajera, ekipa Klivlenda pokušaće da angažuje Entoana Džejmisona, Korija Magetija ili Troja Marfija.

I pored činjenice da su "All Star" pauzu dočekali uz veliku seriju od 13 pobeda i najboljim skorom u ligi, u Klivlendu čine sve kako bi pojačali ekipu oko LeBrona Džejmsa, i stigli do prvog velikog trofeja jednog sportskog kluba iz tog grada u poslednjih 46 godina.

Za sada nije jasno da li je drugi izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džejmison ili Mageti...Pregovori sa Golden Stejtom vode se oko angažovanja Zidrunasa Ilgauskasa. Iskusni litvanski centar je interesantan mnogim klubovima zbog svog ugovora vrednog skoro 12 miliona dolara, koji ističe na kraju sezone. Uz to moguća je i razmena po jednog igrača, Grina i Devina Džordža.

Mageti za 11 godina u NBA ligi ima prosek od preko 16 poena po meču, ali ima još 3 godine ugovora i 31 milion dolara, po tom ugovoru. Ne treba zaboraviti i da je za 11 sezona u Orlandu,Klipersima i Voriorsima odigrao samo jednu sezonu uz plej of...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.