Pisaro: Gvardiola je jedinstven

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pisaro: Gvardiola je jedinstven

Fudbaler Bajerna Klaudio Pisaro rekao je da je oduševljen filozofijom Pepa Gvardiole, za čiji stil kaže da je drugačiji od ostalih trenera sa kojima je radio.

Gvardiola je zamenio Jupa Hajnkesa na klupi Bavaraca na početku ove sezone, a igrače je impresionirao svojim okom za detalje i pedantnim pristupom pripremi mečeva.

Znao sam šta je sve osvojio sa Barselonom i čuo sam mnogo toga o njemu pre nego što je stigao u Bajern. Znali smo da nam stiže sjajan trener. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali, posle skoro jednogodišnjeg rada sa njim svi smo uvideli zašto je sjajan. Njegova filozofija fudbala, njegov sistem, način na koji analizira protivnike i način na koji nas priprema za utakmice, sve to ga čini jedinstvenim“, istakao je Pisaro.

Bajern od dolaska Gvardiole nije doživeo nijedan poraz u Bundesligi, a minhenski klub se takođe plasirao u četvrtfinale Lige šampiona i polufinale Kupa Nemačke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pisaro: Gvardiola je jedinstven

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Fudbaler Bajerna Klaudio Pisaro rekao je da je oduševljen filozofijom Pepa Gvardiole, za čiji stil kaže da je drugačiji od ostalih trenera sa kojima je radio...Gvardiola je zamenio Jupa Hajnkesa na klupi Bavaraca na početku ove sezone, a igrače je impresionirao svojim okom za detalje i pedantnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.