Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 10:21

Perfekcionista Tadić: Super je dupla kruna, ali Evropa...

„Morali smo da prođemo dalje“, kaže as Ajaksa

Vreme radosti u Amsterdamu. Ajaks je ponovo šampion Holandije, a pre titule zgrabio je i Kup, tako da je u kolekciju Dušana Tadića upisana dupla kruna.

U jeku proslave, dok su se njegovi saigrači maltene pijani teturali po terenu, srpski as je, perfekcionista kakvim ga je bog napravio, istakao da je i pored duple krune ostala žal za neostvarenim u sezoni.

Boli Tadića ispadanje od Rome u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četvrtfinalu Lige Evrope, pogotovo što su Kopljanici zaslužili da dobiju taj dvomeč.

Ovo je sjajan trenutak za nas. Šteta je samo što nije pun stadion, ali srećni smo što ima dosta ljudi napolju. Osećaj je predivan, jer ćemo se radovati zajedno. Lepo je kada se osvoji dupla kruna. Samo, mislim da smo morali da prođemo dalje u Ligi Evrope. Sezona je dobra, kada se sve sabere, samo što Ajaks uvek traži više“, ocenio je Tadić.

Zadovoljan je kapiten srpske reprezentacije što je Erik ten Hag, trener Ajaksa, produžio ugovor s klubom.

Imamo odličnu hemiju u ekipi. Dobra je grupa igrača, sa pravim mentalitetom. Osećamo da možemo da napravimo više u Evropi. Ten Hag je veoma dobar trener, neverovatan profesionalac. Jedan od najboljih na svetu“, podvukao je Dušan Tadić.

Osvajanje Evrope, cilj koji sanja Dušan Tadić...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić posle osvajanja duple krune: Ostaje žal za Evropom

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2021

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić posle osvajanja Kupa Holandije, prethodno su osigurali osvajanje titule, rekao je da i dalje ostaje žal za ispadanjem iz četvrtfinala Lige Evrope od Rome.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.