Pažin, Trifunović i Pecarski za plasman Partizana u finale!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pažin, Trifunović i Pecarski za plasman Partizana u finale!

Pobeda Partizana protiv Borca u polufinalu Juniorskog takmičenja.

U polufinalu Roda juniorske lige Srbije ekipa Partizana je uspela da savlada Borac u neizvesnoj utakmici rezultatom 98:94.

Meč je bio prilično neizvestan, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a u poslednji minut se ušlo u totalnu neizvesnost jer je bio 87:87.

Tada je na scenu stupio Pecarski, vezao je dve trojke i odveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan u finale.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Pažin sa 28 poena, imao je 5 skokova i 6 asistencija, dok je Trifunović upisao 22 poena. Pecarski je meč-viner, a upisao je 25 poena. Kod ekipe Borca najbolji sjajni Ognjen Mićović sa 37 poena, falio mu je 1 skok za tripl-dabl. Krsmanović je dodao 25 poena, ostali daleko slabiji.

Drugo polufinale igraju Mega i Crvena zvezda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Večiti derbi za titulu juniorskog prvaka Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2019

U finalu juniorskog turnira u košarci za prvaka Srbije gledaćemo sudar večitih rivala - Crvene zvezde i Partizana. Taj meč će biti na programu u nedelju od 14.30 u dvorani u Železniku. Krenimo redom.. Prvo su na parketu bili igrači Partizana koji su u polufinalu savladali Borac iz Čačka sa 98:94....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.