Pavlović za važnu pobedu Kopenhagena!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović za važnu pobedu Kopenhagena!

Bivši napadač Čukaričkog srušio Apoel, Aguero dao tri gola Steaui, uz dva promašena penala. Sulejmani za utehu Jang Bojsa.

U senci brojnih zanimljivih takmičenja na Olimpijskim igrama u Riju, odigrano je pet utakmica plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mančester siti već u Bukureštu je obezbedio prolaz u grupnu fazu, pobedivši Steauu rezultatom 5:0, dok se Borusija iz Menhengladbaha >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "jednom nogom" vratila u elitno takmičenje, nakon 3:1 protiv švajcarskih Jang Bojsa u Bernu.

Siti je "napunio" mrežu Rumuna, uprkos promašajima trostrukog strelca Serhija Aguera sa "bele tačke". U osmom minutu je njegov šut ukrotio golman, dok je u 21, nakon faula nad Aleksandrom Kolarovim, tukao iznad prečke.

Kopenhagen je protiv kiparskog Apoela ostvario minimalnu, ali vrednu pobedu - 1:0.

Strelac jedinog gola bio je srpski centarfor Andrija Pavlović, koji je u kaznenom prostoru primio dubinsku loptu, vešto obišao istrčalog golmana, a onda iskosa sa leve strane pogodio nebranjenu mrežu.

Dinamo je protiv austrijskog Red Bula jedva izvukao remi (1:1). Isto tako je Ajaks protiv Rostova izjednačio iz penala i u revanšu će kao gost imati veoma težak zadatak.

REZULTATI I PAROVI PLEJ-OFA:

Staza prvaka

Kopenhagen - Apoel 1:0 (1:0)

/Pavlović 43/

Dinamo Zagreb - Red Bul Salcburg 1:1 (0:0)

/Rog 76p - Lazaro 59/

u sredu:

Ludogorec - Plzenj

Seltik - Hapoel Ber Ševa

Dandalk - Legija

Staza domaćih liga

Steaua - Mančester siti 0:5 (0:2)

/Silva 13, Aguero 41, 78, 89, Nolito 49/

Ajaks - Rostov 1:1 (1:1)

/Klasen 38p - Noboa 13/

Jang Bojs - Borusija Menhengladbah 1:3 (0:1)

/Sulejmani 56 - Rafael 11, 69, Han 67/

u sredu:

Porto - Roma

Viljareal - Monako
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavlović za važnu pobedu Kopenhagena!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2016

Bivši napadač Čukaričkog srušio Apoel, Sulejmani za utehu Jang Bojsa. Aguero dao tri gola Steaui, uz dva promašena penala...U senci brojnih zanimljivih takmičenja na Olimpijskim igrama u Riju, odigrano je pet utakmica plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona...Mančester siti već u Bukureštu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.