Pauza za Milita

Izvor: S media, 11.Nov.2010, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauza za Milita

Defanzivac Barselone, Gabrijel Milito, odsustvovaće sa terena oko šest nedelja, zbog povrede doživljene u sinoćnjem susretu Kupa kralja sa Seutom.

Argentinac je povredio butni mišić neposredno pred kraj prvog poluvremena, čime je nastavljen niz problema koji ga prate praktično od dolaska na "Kamp Nou" pre tri godine.

Bez Milita protiv Danaca

Barsa hoće Luku Modrića?

Mlađi od braće Milito postigao je drugi gol u pobedi nad Seutom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od 5:1, a zbog brojnih povreda kolena u poslednje dve sezone uspeo je da sakupi samo 41 nastup u dresu katalonskog kluba.

Umesto njega u igru je ušao Erik Abidal, koji će najverovatnije sa Karlesom Pujolom činiti tandem štopera u susretu sa Viljarealom predstojećeg vikenda.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milito šest nedelja van terena (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Nov.2010

Defanzivac aktuelnog španskog fudbalskog šampiona Barselone Argentinac Gabrijel Milito povredio je butni mišić na meču Kupa Kralja sa Seutom i moraće da pauzira skoro šest nedelja. Milito je butni mišić povredio sinoć, pred kraj prvog poluvremena, a u sedmom minutu meča

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.