Partizan zabranio Varvarima ulaz u Pionir

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zabranio Varvarima ulaz u "Pionir"

Košarkaši Partizana NIS u nedelju će dočekati podgoričku Budućnost VOLI u utakmici 13. kola ABA lige, a meč koji će početi u 19 časova u beogradskoj dvorani "Pionir" proglašen je visokorizičnim.

Zbog toga, kako bi se sprečila bilo kakava planirana ili neplanirana namera u izazivanju nereda crno-beli su, iz predostrožnosti, poslali pismo kojim zabranjuju dolazak Varvara, navijača iz Podgorice na utakmicu regionalnog takmičenja.

- Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, naš klub neće dozvoliti ulaz organizovanim grupama navijača iz Podgorice u dvoranu "Pionir" - piše u saopštenju KK Partizan, prenose Novosti.

Kako se takođe navodi, ova zabrana nije bitnije uticala na planove Podgoričana, pošto nije ni postojala namera da se dovode navijači. Uoči ovog duela, Budućnost ima učinak 10/2, a Partizan 6/6.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.