Izvor: RTS, 22.Dec.2021, 06:39

Partizan protiv Lokomotive u Evrokupu

Košarkaši Partizana gosti su Lokomotive Kubanj u derbiju 8. kola Evrokupa. Utakmica u Krasnodaru počinje u 17.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Košarkaše crno-belih na gostovanju čeka još jedan ozbiljan ispit, najveći u pomenutom takmičenju od starta sezone, ali su oni doputovali u Krasnodar sa namerom da novom pobedom osiguraku vodeću poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na tabeli.

Tim Lokomotive ne krije da želi do trofeja, ali su trenutno u organizacionom problemu jer su posle poraza od Hamburga u minulom kolu Evrokupa smenili trenera Jevgenija Pašutina i na njegovo mesto postavila bivšeg šefa struke FMP-a Branka Maksimovića, koji je ruskom stručnjaku bio asistent. Na debiju je poražen od Nižnjeg Novgorda koji vodi zemljak Zoran Lukić, a koji ga je nadmudrio posle dva produžetka.
Na drugoj strani Partizan u meč ulazi sa puno samopouzdanja posle pobeda nad Mornarom za prvu poziciju u ABA ligi i nad Slaskom u prošlom kolu Evrokupa.
Crno-beli su prvi na tabeli Grupe A sa samo jednim porazom, dok je Lokomotiva drugoplasirana sa pet pobeda i dva poraza, pa je ovaj duel i derbi osmog kola Evrokupa.
Utakmica Lokomotive Kubanj i Partizana u Krasnodaru počinje u 17.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda gost Anadolu Efesa u derbiju Evrolige

Izvor: RTS, 22.Dec.2021

Košarkaši Crvene zvezde gosti su Anadilu Efesa u meču 17. kola Evrolige. Utakmica u Istanbulu počinje u 18.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. . Nakon pobeda nad Borcem iz Čačka u 12. kolu ABA i protiv Bajerna u Beogradu u prošlom...

Nastavak na RTS...

Stop za „ran end gan“ mašinu

Izvor: Danas, 22.Dec.2021

Košarkaše Partizana očekuje verovatno najteže gostovanje u grupnoj fazi Evrokupa, protivnik je Lokomotiva Kubanj, ekipa koju crno-beli nisu nijednom pobedili na gostovanju, i imaju negativan međusobni skor u Evrokupu (2:4)

Nastavak na Danas...

PARTIZAN PAO U ZADNJOJ ČETVRTINI: Lokomotiva savladala crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2021

Drugi poraz za izabranike Željka Obradovića..Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju ekipi Lokomotive iz Kubana 94: 101 (22:23, 23:19, 25:23, 31:29) u utakmici osmog kola Evrokupa...Susret u Rusiji bio je veoma neizvesan do samog kraja, uz dosta preokreta. Sigurniji u završnici bio je domaćin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.