Partizan pobedio Borac i stigao do titule

Izvor: TvojPortal.com, 30.Apr.2012, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio Borac i stigao do titule

Izvor: vesti online
Fudbaleri Partizana pobedili su danas ubedljivo sa 4:0 čačanski Borac i tri kola pre kraja prvenstva obezbedili šampionsku titulu, 24. u istoriji kluba.
Beogradskom timu bio je dovoljan i bod u 27. kolu da osvoje petu uzastopnu titulu, ali su fudbaleri Avrama Granta ubedljivom pobedom upriličili svojim navijačima veliko slavlje u Čačku.


Borcu su bodovi u borbi za opstanak bili neophodni bodovi na stadionu kraj Zapadne Morave, ali čačanski >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << fudbaleri nisu upeli da pokvare slavlje šampionu.

Partizan je u vođstvo svojim prvim golom u crno-belom dresu doveo Saša Marković u 11. minutu. Pobedu Beograđana najavio je bugarski defanzivac Ivan Ivanov pogotkom u 62. minutu, da bi Senegalac Lamin Dijara sa dva gola na asistenciju Nikole Ninkovića pred kraj meča doneo ubedljiv trijumf.

Navijači Partizana koji su se našli na stadionu u Čačku pesmom su ispratili dobru igru i osvajanje titule svog tima. Oni su domaćim fudbalerima uputili poruku 'Kup je vaš!', nadajući se da će Čačani u finalu Kupa Srbije uspeti da savladaju gradskog rivala Crvenu Zvezdu.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.