Partizan platio danak zbog Grobara

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan platio danak zbog "Grobara"

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša Nenad Vuković kaznio je Partizan sa 300.000 dinara zbog incidenata koje su navijači crno-belih napravili u četiri utakmice prolećnog dela šampionata.

Milica Amerima peva pesme "Grobara" VIDEO

Ustavni sud odbranio navijačke grupe!

Bez nereda, a privedeno 20 navijača

Pantelić na meti "Grobara" VIDEO

Pristalice Partizana su u 16. kolu u Inđiji preskočile >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ogradu na tribinama i gađale sudije ledenicama što je najteži izgred od svih koji su uslovili novčanu kaznu. Na mečevima sa kulskim Hajdukom, OFK Beogradom i Radom najverniji navijači državnog prvaka priredili su bakljade.

Zbog nedovoljno dobre organizacije pomenutih mečeva disciplinski organi elitnog srpskog fudbalskog takmičenja kaznili su Inđiju sa 60.000, a Hajduk i Rad sa po 50.000 dinara.

(Foto: Partizan)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.