Partizan bez važnog igrača: Ne oseća se dobro

Izvor: B92, 07.Feb.2023, 17:43

Partizan bez važnog igrača: "Ne oseća se dobro"

Partizan bi mogao da bude oslabljen u sledećem meču Evrolige, na gostovanju ekipi Bajerna u Minhenu.

Kako je medijima u utorak saopštio trener Željko Obradović, grčki krilni igrač Janis Papapetru je pod znakom pitanja za put u Nemačku.

"Jedino Papapetru nije trenirao, ne oseća se dobro, ali se nadamo da će biti sposoban da putuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ekipom", istakao je Obradović za "Sportklub".

Papapetru ove sezone u proseku ima pet poena i 2,9 skoka po utakmici, ali je poslednje gostovanje u Kaunasu odigrao maestralno i iznad tog proseka.

Meč između Bajerna i Partizana igra se u četvrtak u "Audi domu" sa početkom u 20.30.

Crno-beli su stigli prvi put u sezoni do pozitivnog skora od 12-11 i trenutno se nalaze u zoni koja vodi u plej-of elitnog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Audi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan oslabljen u Minhenu

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 14:00

Grčki košarkaš Janis Papapetru neće biti na raspolaganju ekipi za utakmicu protiv Bajerna u četvrtak...Bivši košarkaš Olimpijakosa i Panatinaikosa nije trenirao u sredu jer se nije osećao dobro, usled virusne infekcije...Ovo će biti veliki problem za ekipu Željka Obradovića, jer je baš Grk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.