Pakleno težak raspored za Orlove!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakleno težak raspored za "Orlove"!

Raspored nam je išao na ruku u Ligi nacija, isto se ne može reći za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Srbije smeštena je danas u Grupu B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine zajedno sa selekcijama Portugala, Ukrajine, Litvanije i Luksemburga.

Radi se o grupi sa pet reprezentacija zbog toga što je Portugalcima kao jednoj od četiri prvoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selekcije iz grupne faze A divizije Lige nacija neophodan slobodan termin u junu.

Kompletan kvalifikacioni ciklus biće završen za samo nekoliko meseci, u periodu od 21. marta do 19. novembra 2019. godine.

Tokom večeri smo saznali kako će izgledati raspored odigravanja utakmica u okviru kvalifikacione Grupe B i možemo da konstatujemo da Srbija nije imala sreće.

"Orlovi" kreću iz Portugala, a odmah zatim čeka ih gostovanje Ukrajini! U junu će Srbija ugostiti Litvaniju, a početkom septembra čekaju je dueli sa Portugalom na svom terenu i Luksemburgom u gostima.

U jedinoj oktobarskoj utakmici Srbija ide u gosti Litvaniji, a kvalifikacije će završiti novembarskim mečevima na svom terenu protiv Luksemburga i Ukrajine.

Reklo bi se da dva vezana gostovanja najvećim konkurentima u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo nikako ne idu na ruku našem nacionalnom timu, ali hajde da se nadamo da će "Orlovi" uspeti da ostvare pozitivne rezultate na prva dva meča i da će u nastavku kvalifikacija uspeti da overe plasman na kontinentalnu smotru.

Srbija će sve utakmice u kvalifikacijama, izuzev duela sa Ukrajinom na svom terenu (15h) igrati od 20 časova i 45 minuta.

RASPORED:

25.03 Portugal - Srbija

07.06 Ukrajina - Srbija

10.06 Srbija - Litvanija

07.09 Srbija - Portugal

10.09 Luksemburg - Srbija

14.10 Litvanija - Srbija

14.11 Srbija - Luksemburg

17.11 Srbija - Ukrajina
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija iz Portugala traži put na EP

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2018, 10:45

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovanjem u Portugalu 25. marta sljedeće godine startuje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, objavila je UEFA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.