PSŽ vraća Asensija u Španiju

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 16:28

PSŽ vraća Asensija u Španiju

Fudbalski klub Pari Sen Žermen planira da španskog reprezentativca Marka Asensija pošalje na pozajmicu do kraja sezone u Real Sosijedad, prense španski mediji.

Asensio (27) je prošle godine stigao u PSŽ iz madridskog Reala, ali je ove sezone odigrao samo 10 utakmica za šampiona Francuske i postigao je tri gola.

Španski mediji navode da trener PSŽ-a Luis Enrike ne računa na Asensija u nastavku sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Real Sosijedad želi da iskoristi tu situaciju.

Španski reprezentativac se nada da će imati mesto u startnoj postavi u Real Sosijedadu, pošto planira da zadrži dobru formu do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Asensio je pored Real Madrida u Španiji igrao za Majorku i Espanjol. On je za reprezentaciju Španije nastupio na 38 mečeva i dva puta se upisao u strelce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.