PSŽ mora da skine Zvezdu sa neba

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PSŽ mora da skine Zvezdu sa neba"

Ugledni francuski list "L'Ekip" posvetio je veliku pažnju utakmici Pari sen Žermen - Crvena zvezda u 2. kolu Lige šampiona

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Ugledni "L’Ekip" je na čak osam stranica najavio meč koji se večeras igra u Parizu na stadionu Park prinčeva.

U igri reči dominira naslov "Pokušaj skidanja zvezde sa neba", aludirajući da Parižani moraju da savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona Srbije posle poraza u Liverpulu (3:2) na startu C grupe Lige šampiona.

U prvom planu su i slike iz Beograda sa premijere protiv Napolija, Siniše Mihajlovića i Dejana Savićevića sa trofejom Lige šampiona, uz podsećanje da je Crvena zvezda bila prvak Evrope trijumfom u finalu nad francuskim Marsejom 1991. i da se sada polako vraća sličan pobednički duh.

U opširnoj najavi veliki akcenat se stavlja na srpske navijače, kojih se prema nekim najavama očekuje do 2.000 u Parizu, ali da su podignute visoke mere bezbednosti i da ne bi trebalo da bude problema.

"Oni bi trebalo da budu raštrkani na stadionu, a insistiraće da budu u grupi. Postoji doza opreza i tenzije", piše "L'Ekip".

Prenose se i reči doskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde, Francuza iz Monpeljea Damijana Le Taleka, koji je nahvalio Zvezdinu odbranu i posebno kapitena Vujadina Savića opisujući ga da je "spreman da umre na terenu", kao i bivšeg trenera Zvezde i selektora Srbije Slavoljuba Muslina, koji smatra da je ekipa Vladana Milojevića snažan kolektiv.

Izvor: MONDO

Utakmica 2. kola C grupe Lige šampiona PSŽ - Crvena zvezda igra se večeras od 18.55 časova u Parizu.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.