PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Sudar SRPKINJA u Melburnu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Sudar SRPKINJA u Melburnu!

Spektakl u najavi.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je takmičenje u singlu na Australijan openu. Još u prvom kolu Beograđanka je eliminisana od Anet Kontavejt iz Estonije, ali je sa uspehom započela učešće u dublu.

AUSTRALIJAN OPEN: Zimonjić već završio takmičenje u dublovima

SMEH DO SUZA: Teniserka moćno STENJALA na AO! Usledila je NEVEROVATNA reakcija publike! (VIDEO)

GDE SRBIN UDARI, TU TRAVA NE RASTE: Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopticom pogodio sudiju u glavu! (VIDEO)

Aleks je u tandemu sa Katarinom Bondarenko iz Ukrajine eliminisala ruski par Anastasiju Vihljancevu i Arinu Rodionovu sa ubedljivih 2:0 (po setovima 6:2, 6:2), zakazavši srpski okršaj u Melburnu.

Naime, protivnice Krunićeve i Bondarenko u drugom kolu dublova biće još jedna srpska teniserka Nina Stojanović i švajcarkinja srpskog porekla Viktorija Golubić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.